Снимка: БГНЕС
fallback

Районният съд в Дупница oтмени домашния арест на Васил Капланов - Каплата и го пусна срещу гаранция от 3000 лв. Той е бивш охранител на братя Галеви и е обвинен за закана за убийство.

Oще по темата
Името му нашумя след изчезването на Янек Миланов, който е в неизвестност от 31 юли миналата година, припомня Bulgaria ON AIR.

За последно е видян да се качва в джипа на Васил Капланов, който към този момент е единственият заподозрян по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

IQ 3.14

преди 2 години

До DDDсменена самоличност. то тва кеану, дрън по телефона и вече е онуфрий. аре, легай си. човека ако не беше ясно че е убит нямаше собт да ровят по рудници могили и изоставени сейванти

27

DDD

преди 2 години

Така се получава, когато, вместо да проведеш нормално разследване, прибираш показно на топло първият срещнат неудобен на властта... То не бяха хайки, то не бяха живи вериги, то не бе чудо!... Защо ли си мисля, че Янко отдавна си е във Франция със сменена самоличност?... А, и за разбирачите - прогнилата ГЕРБ-ерастка прокуратура начело с Иван-Гестапото много добре знаят къде точно са Пламен и Геле!... Ама не им стиска!... Знам какво каза Пламен преди да си тръгне от Станкето!...

26

Анонимен

преди 2 години

Гешев какво общо има, като корумпирани съдии, повечето от БСП ги пускат. Престъпниците искат да махнат Гешев за да имат пълна свобода.

fallback