Снимка: БГНЕС
fallback
Районният съд в Пловдив решава дали задържания собственик на заведение в Арт квартала "Капана" ще остане за постоянно в ареста, съобщи Нова тв.
 
Собственикът на заведение преди дни нападна известния в Пловдив продавач на чорапи Митко. На видео от охранителни камери се вижда как 46-годишният И.Д. взема стоката на Митко и я хвърля на земята, след което го удря по главата. 
 
Случката става пред погледите на клиенти и случайни минувачи. Инцидентът провокира вълна от възмущение от страна на гражданите. Те призоваха за бойкот на кафенето и организираха протест в защита на Митко. Пловдивчани поставиха чорапи пред входа на заведението.
Oще по темата
 
Вчера жена от "Чистота" също се оплака, че собственикът на заведението е проявявал агресия и към нея. Тя твърди, чевербалната агресия е прераснала във физическа. 
 
Нападателят беше задържан и му бяха повдигнати обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Онуфри

преди 2 години

Те хубаво са го прибрали, но се чудя следното... Толкова ли не се намери един МЪЖ на улицата да му извади три зъба на този гном и да го попилее?

23

до 24

преди 2 години

Не го мисли! Той е бивш адвокат и нещата са му ясни!

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя път плешивата мутра си намери майстора. Ще стои в кауша докато дойде време за делото следващата седмица и ще лежи ефективно, защото вече е осъждан за кражба с подправени документи на 14 000 лв на 1 година условно с 3 год изпитателен срок. Мутрата се казва Ивайло Петров има много писано за него в нета. Тук го пишат с инициалите по бащино име И. Димитров но ние си го знаем плешивеца :)

fallback