Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Бизнесменът Иван Ангелов е призован на разпит в прокуратурата, съобщи БТА, позовавайки се на запознати с разследването.

Той ще даде обяснения няколко дни, след като това направи земевладелецът Светослав Илчовски. Имената на двамата нашумяха след заседание на парламентарната комисия по ревизия, оглавявана от Мая Манолова, в разпуснатото Народно събрание.
Oще по темата


Тогава Илчовски разказа за схеми за изнудване и намеси името на Ангелов. След разпита си Илчовски коментира, че е дал показания като свидетел и е предоставил данни за всички свои твърдения, направени пред комисията, които бяха свързани с рекет срещу него.

А собственикът на "Градус" Иван Ангелов обяви, че ще заведе всички възможни дела срещу него по казуса и ще сезира компетентните органи в защита на своите права и законни интереси за изнасянето и разпространяването на неверни твърдения от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

До пияница

преди 2 години

мистик.И двамата са станали милионери при БСП.Боци даже още не беше кмет,а ГЕРБ не съществуваше.Като "героя" от региона на Илчовски Ценко- Чоков.

18

пияница мистик

преди 2 години

Двама крупни милионери и олигарси се ритат по кокалчетата :))) Единият е комунист, другия гербаджия. Като се врътне палачинката, местата на обвинения и обвинителя ще се разменят :)))

17

Анонимен

преди 2 години

Наясно сме как се водят разпити на придворните бизнесмени на Боко.. Вероятно ще пият по едно кафе и ще си излезе през задния вход

fallback