Снимка: БГНЕС
fallback

Петчленен състав на Окръжен съд – Кюстендил прекрати наказателното производство по делото за убийството на 63-годишната Райка Димитрова от Кюстендил, поради смъртта на подсъдимия, Сашо Димитров, на 66 години.

Той бе обвиняем за това, че на 18.01.2020 година, в апартамент, в кв. "Герена" в Кюстендил е умишлено умъртвил 63-годишната си съпруга, като убийството е извършено с особена жестокост.

След като се напил порядъчно, съпругът наръгал няколко пъти с нож жена си, пише "24 часа". После изчистил кървавите следи, облякъл я с нови дрехи и се обадил на погребална агенция. Пристигнала служителка обаче видяла нараняванията по тялото и подала сигнал в полицията.

Съдът прие писмени доказателства, от който става ясно, че подсъдимият е починал на 26.04.2021 г., по време на привеждането му от затвора в Бобов дол, където търпи мярка за неотклонение "Задържане под стража", към сектор "Арести" в Кюстендил, за участие в днешното съдебно заседание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 години

Подсъдимият е починал на 26.04.2021 г., по време на привеждането му (транспортирането му) от затвора в Бобов дол към сектор "Арести" в Кюстендил. Каква е печината за внезапната смърт на подсъдимия? Изяснена ли е причината? Тук всеки ден ни занимават със здравето на берлинския пациент в Русия, а у нас затворници *** внезапно по време на транспортиране.

7

Анонимен

преди 3 години

Добре де, преди повече от година станало убийството. Доказателствата - ясни. Поради что Свети Петър е изпреварил съда ? Толкова ли не са могли за 15 месеца да се произнесат ?!

6

:)

преди 3 години

До Анонимен"Пореден феминистики триумф." И човешки, и вселенски! Едно и също е. Да облечеш някой, след като си го убил, трябва да си гнусно психо. Явно се е надявал живот да си живее след това, ама на, карма из ъ феминист!

fallback