Снимка: БГНЕС
fallback

Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) внася иск в съда за отнемане на пари и имоти от Красимир Живков за 871 хил. лв. Живков е обвиняем като участник в престъпната група на братя Бобокови за внос на опасни отпадъци в България.

Комисията претендира за идеални части от имоти в София - два апартамента, гаражи, ателие и паркомясто, двуетажна къща в Ботевград, поземлен имот в Правец и паркомясто в Поморие.

Oще по темата
Живков е обвинен от прокуратурата за това, че в качеството си на длъжностно лице – заместник-министър на околната среда и водите е участвал в организирана престъпна група.

В Окръжен съд - Бургас е внесен иск срещу Злати Илиев на стойност 217 108,90 лв. Срещу него е повдигнато обвинение от прокуратурата за това, че е участвал в престъпен сговор за извършване на кражби. В исковата молба до съда се претендира и отнемане на един недвижим имот.

В Окръжен съд - Пловдив се внася иск на стойност 1 905 109.27 лв. срещу Боян Савов. В цената са включени и 5 недвижими имота. Савов е привлечен като обвиняем от прокуратурата за участие в организирана престъпна група за данъчни престъпления, извършени в гр. София, гр. Пловдив и в гр. Бургас - избягване плащането на данъци, подаване на декларации с невярно съдържание към данъчните власти и съставяне на неистински счетоводни документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

SS

преди 3 години

Пази боже да те нарочат.

4

Патриот

преди 3 години

Това не може да стане.Искам да видя кой български съд ще отнеме имущество на роднина на Тодор I - ви Правешки!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Обзалагам се, че не е от ГЕРБ.Те са честни и чисти.

fallback