Снимка: Pixabey
fallback

Две жени са сред обвинените като членове на бандата за финансови измами и пране на пари, стана ясно от съобщение на спецсъда. Заедно с тях са обвинени и четирима мъже.

Сочени от прокуратурата като лидери на бандата са Кирил Томов Джабаров и Йордан Атанасов Моллов. Другите 4-ма задържани са Мая Стоянова Господинова, Светла Добринова Цонева, Ивайло Тодоров Асенов и Фердинанд Георгиев Николов, стана ясно от съобщението на съда.

Oще по темата

В 17 часа магистратите ще разгледат искането на Специализираната прокуратура шестимата да останат в ареста за постоянно. Според обвинението бандата е действала от 2017 г. и е измамила стотици хора у нас и чужбина. Само един от пострадалите е изгорял с 1 млн. лв., уж за инвестиции.

Групата се е състояла от харизматични и интелигентни хора, които са въвеждали своите жертви в заблуждение, че след като купят голям брой акции, тези акции ще станат много бързо ликвидни - с двойна и тройна печалба.

Пострадалите от схемата са стотици. Става дума за сключване на договори за брокерство, които не са се реализирали. Те са инвестирали средства в акции, с цел те да се удвоят. Измамените хора също са изключително интелигентни хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 години

Веднага да се приведат в сливенския затвор тези две крайно интелигентни мацки.Там бързо ще оценят по достойнство интелектуалните им качества, освн това мое и да намерят любовта и да се оженят.

6

шшшшт

преди 3 години

Групата се е състояла от харизматични и интелигентни хора...Измамените хора също са изключително интелигентни хора...Астралопитеци отвсякъде.... но сигурно са интелигентни спрямо "главния редактор".

5

Анонимен

преди 3 години

демек жени и мъже :))) ясно ей

fallback