Снимка: БГНЕС
fallback

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес бе разпитана приятелката на подсъдимия Кристиан Николов - Симона Цанкова.

Пред съда Симона разказа, че в деня преди фаталната катастрофа, е решила да празнува рождения си ден. За целта решили да си направят пикник на Витоша. Отишли там с компания, но полицаи ги видели, предаде БНТ.

Oще по темата

Обяснили им, че събранията на открито са забранени заради пандемията и им съставили актове. Тогава купонът се преместил в дома на Кристиан и продължил до след полунощ. Всички употребявали алкохол.

След като изпил пореден шот, Кристиан споделил на Симона, че се почувствал странно. След това пил специален чай и се намазал с успокоителен крем. Купувал ги онлайн и ги ползвал по време на сесии. В деня на катастрофата се събудили в ранния следобед. Заедно с Георги Иванов тръгнали на разходка.

По време на катастрофата чела инструкции как да свърже плеър за музика с Bluetooth слушалки и не видяла откъде минават. Чула Георги да вика нещо, вдигнала глава и тогава се ударили в нещо, което тя не видяла.

Цанкова твърди още, че след удара видяла, че Кристиан се опитвал да помогне на Милен Цветков. Бил си свалил обувката, за да я сложи под главата на Милен. Правил му и изкуствено дишане. Твърди, че само един път преди години видяла Кристиан да пробва да пуши марихуана, но не му харесало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

Анонимен

преди 3 години

Пил "специален чай" и се намазал с крем, които ползвал по време на "сесии". Какви са тия сесии, бе? Какви са тия чайове и кремове със сума ти наркотици в тях? Кристианчо и женицата му взеха съдиите за мезе.

98

Анонимен

преди 3 години

Офф ми те са някакви пропаднали наркомани тия.Минали са границата на "опитването" и употребата от време на време.По цял ден нищо друго не правят освен да се друсат.Накрая е заспал/вцепенил за няколко секунди (на старите дрогери им е много добре известно за това състояние -на уличен жаргон се нарича "зацикляне") Та зациклил е за няколко секунди и се е натресъл в тоя.Ако техните бяха малко по-умни вместо джипка щяха да му купят мерцедес-бенц Е класа.Има екстра за автоматично спиране. Не случайно

97

Анонимен

преди 3 години

тая се е надрусала като пиле градус.

fallback