99

Анонимен

преди 3 години

Пил "специален чай" и се намазал с крем, които ползвал по време на "сесии". Какви са тия сесии, бе? Какви са тия чайове и кремове със сума ти наркотици в тях? Кристианчо и женицата му взеха съдиите за мезе.

98

Анонимен

преди 3 години

Офф ми те са някакви пропаднали наркомани тия.Минали са границата на "опитването" и употребата от време на време.По цял ден нищо друго не правят освен да се друсат.Накрая е заспал/вцепенил за няколко секунди (на старите дрогери им е много добре известно за това състояние -на уличен жаргон се нарича "зацикляне") Та зациклил е за няколко секунди и се е натресъл в тоя.Ако техните бяха малко по-умни вместо джипка щяха да му купят мерцедес-бенц Е класа.Има екстра за автоматично спиране. Не случайно

97

Анонимен

преди 3 години

тая се е надрусала като пиле градус.

96

АНОНИМЕН

преди 3 години

Да си спомним за Милен Цветков с добро Нищо не може да го върне при неговите деца за съжаление Язък за човека нелепо загинал заради някакъв разглезен , невъзпитан и провалил се напълно млад човек

95

Анонимен

преди 3 години

Do jivot prisada i ubieza na mom4eto ot tok ubiistvo sofianski ne otide v satvira ubitia ot schadsrvans na skaveikov koito vlasal v vodata vs tesi ubiistva trabva da se nakajat ubiizite necda tarsat isvinenia ubiizite

94

Анонимен

преди 3 години

Taja laschkinha e sa satvira kristina i ubieza saedno da,si lejat tova momi4e ne se li sramuva ot ubiidtvoto na priatela si

93

Анонимен

преди 3 години

Помогнал ...като го е убил

92

Анонимен

преди 3 години

89 Законът е за всички. То и за лагерите на смъртта, комунистите от БСП, казват, че било лошо стечение на обстоятелствата. Какво, че са избивали невинни хора...Лекето Крум Зарков, дори си прави майтап с това?! Ненаказването, на децата на червените богаташи, извършили престъпления, само ще увеличи престъпността сред тях. Да не говорим, за другите.

91

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Самозабравили се "богаташки" "синчета" и "дъщерички" се опитват да се защитят един друг със "абсурдни аргументи"!!!Такива хора нямат страх от закона и за тях само "тояга" иначе нещата ще стават все по-зле!!!Какви още "доказателства" иска бг съда(явно финансови), което е нормалноза тях при вземането на тяхните "правдиви" "решения"!!!!

90

Анонимен

преди 3 години

Божковата метреса ЛиЛана, да върне наградата за младежки иновации, която взе с лъжа, като представи чужд проект и получи за това 4 млн европейски пари. Защо не съобщават, как е "пропаднало делото"? За децата на червените престъпници няма съд, този също се опитва, да намали присъдата, след като причини убийство на пътя. Съдиите ни са до един, червени мутренски.

89

Анонимен

преди 3 години

Ако е "живеел здравословно", откъде в кръвта на убиеца на пътя, този коктейл от друга, който бе намерен?

88

Анонимен

преди 3 години

Тази изглежда до момента не я спряла друсането. Брътвежи на изпържен мозък, нямащ връзка с реалността.

87

К

преди 3 години

Пуснете момчето,това е просто стечения на обстоятелства

86

H

преди 3 години

Така беше

85

Курника

преди 3 години

Сливенският-Симона-Сливенският Симона-Сливенският-Симона.. ..

84

Ro

преди 3 години

Въпросната Симона я познавам бегло... толкова друсаше, че ако ти каже, че навън има снежна буря, значи е 40 градуса пек. Адски изпържен мозък. Директно да я гласят за ГРОБ с тия нагли, *** и дебелашки лъжи ще заработва идеално. То да те е срам да четеш направо. Пушил коз веднъж, ама не му харесало, хаха... тия ще *** паркетин и от пода на турски кл0зет, що са глупости?!

83

Сата НАТО

преди 3 години

Умира вследствие на инсценирано ПТП журналист, който се покрива 1:1 с определението на Гешев за "мародер" - позволява си публично да се съмнява в "пандемията" и да оспорва мерките.Един вид, по смисъла на Гешевите изявления, злоупотребява с конституционното си право на свободно слово. Гешев, който като следовател е специализирал по направление ПТП, се намесва и лично поема случая. Един елементарен случай на удар отзад с огромна скорост на спряло на светофар МПС, се влачи 9 месеца.

82

Анонимен

преди 3 години

И този убиец ще го отравдае пробития съд, тая за лъжесвидетелстване си е за затвора.

81

Сата НАТО

преди 3 години

откраднала чужд проект, с който е "усвоила" 4 млн европейски пари------ Това по какъв начин и от кого е доказано?

80

Сата НАТО

преди 3 години

Гешев се обяви публично: 1. Против разделението на властите 2. Против свободата на словото - нарече свободното изказване на мнение мародерство. 3. Гешев първи се обяви за въвеждане на извънредно, дори военно положение. 4 Гешев стои начело на организация от типа "държава в държавата" 5. Гешев живее на семейни начала с бивша танцьорка на пилон в заведение на бандити. Може да си направите сметка какъв интегритет като личност и като магистрат има този индивид.