Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Нападателят на мъж и бременната му приятелка в столичния квартал „Овча купел“ се оказа психичноболен.

Той е на 32 години, бил е установен и задържан от органите на полицията. Настанен е в Център за психично здраве „Проф. Н. Шипковенски“ в София. Предстои изготвяне на съдебно-психиатрична експертиза, съобщиха от Софийска районна прокуратура, която ръководи досъдебно производство за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди.

Oще по темата

"По делото е установено, че на 14.02.2021 г. мъж е нападнал без причина пострадалия и бременната му приятелка, докато двамата вървели по бул. „Монтевидео“ в кв. „Овча купел“, София. Докато се прибирали към дома си, те били настигнати от непознат за тях мъж, който се насочил към пострадалия, след което му нанесъл удари с юмруци в областта на главата", уточняват от прокуратурата.

След инцидента пострадалите са подали сигнал за случая в 06 РУ-СДВР. В районното управление, преди този инцидент, били подадени още два подобни сигнала за нападение спрямо две момичета, като те също са били нападнати с юмруци от агресивния мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Кон

преди 3 години

До До МДААКой пречи на съседите да и теглят един бой за обездвижване? Хуманно разбира се, без ексцесии. А ножа, е не да го завират, но просто да го изхвърлят?

27

SS

преди 3 години

Няма да пипате психично болните ,нито да нарушавате правата им ! Едни психо с обратна ориентация искат права, и че са трети пол,тях защо не ги закачате? Никой не му е виновен на жертвата,че ходи невъоръжен

26

Анонимен

преди 3 години

Кубрат Пилев! Кубрат Пилев!

fallback