fallback

Бившият нападател на Пирин Гоце Делчев, Велбъжд Кюстендил, Черно море, Черноморец,  Берое и Пирин Благоевград Марио Метушев бе осъден на 20 години затвор за убийство на свой приятел.

Присъдата постанови състав на Окръжен съд – Благоевград, а бившият футболист ще я излежи при строг режим.

Метушев бе признат за виновен за жестокото убийство на приятеля си Красимир Колджиев, когото наръга 97 пъти с нож.

Oще по темата
Кървавата драма се разигра на 15 юни 2018 г. по време на празника Байрям, като след убийството Метушев опита да се самоубие. В крайна сметка медиците спасиха живота му и той застана пред съда.

Метушев ще трябва да плати и 550 000 лева на семейството на убития.

Убийството е станало след солидна употреба на алкохол, като се смята, че футболистът избухнал, защото подозирал приятеля си в предателство, съобщава „Струма“. Обвинявал го, че през януари същата година „изпял“ на полицията, че двамата ще пътуват до Шумен, където трябвало да направят сделка със 100 кг. тютюн. Колджиев отказал и Метушев потеглил сам. По пътя бил спрян от патрулка и задържан. Образували му досъдебно производство, което приключило със споразумение – 5-годишен изпитателен срок и забрана да упражнява професии или дейност, свързани с търговия на акцизни стоки.

Присъдата подлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Коколи

преди 3 години

Има ли разпитани доктори,които са извадили ножа от врата на Марио,колко са били неговите наранявания с нож ,говореше се за втори нож -намериха ли го!Какво е мнението на докторите,колко пъти може да се само надупчи човек сам????Допускат ли се медии до делото?!Намирисва тази работа!Майката нещо не и се връзват приказките?!Къде е бил братът на убития!Дали двамата не са се сбили и Футболиста се спуснал да ги разтърве,та е прехвърлено всичко върху него!И така са покрили и втория нож!Ццццц

24

.

преди 3 години

Българското антиправосъдие си има дежурна присъда 20 години , това е сигнал, че всеки може да убива , щом един психопат , наръгал човек 97 пъти получава такава сммешна присъда , за какво говорим , ама закона бил такъв , ами направете нови , ама затворите препълнени , ми постройте още , ама скъпо , затворниците да си изкарват прехраната с труд , американците не само не даеат пари , ами и печелят от затворите.

23

Анонимен

преди 3 години

Ко?За 100 кила тютюн 5 години?А за 100 кила домашна ракия колко дават?

fallback