Снимка: БГНЕС
fallback

Районната прокуратура в Пазарджик поиска постоянен арест за 35-годишния Иван Балабанов, който заедно с други двама мъже нападна в сряда и нанесе побой публично на 46-годишен мъж от Панагюрище в присъствието на 10-годишното му дете.

Пострадалият е настанен в болница, без опасност за живота, съобщава БНР. Мотивите за побоя все още се изясняват, а в 10,30 часа съдът в Панагюрище ще разгледа искането за постоянен арест на Балабанов, каза говорителят прокуратурата в Пазарджик Пламен Пантов.

Oще по темата

"По случая е образувано досъдебно производство. Повдигнато е обвинение вече за държане на огнестрелно оръжие. Извършителят е задържан с постановление на Районната прокуратура в Пазарджик за 72 часа като е внесено искане в Районния съд в Панагюрище за откриване на производство, в хода на което той да бъде задържан с постоянна мярка "задържане под стража". По отношение на останалите лица разследването продължава, при събиране на доказателства ще се прави допълнителна преценка в тази насока", добави Пантов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

Ваньо Вазелина защитаван от Мариана Травестита - добре дошли в България.Иван е Вазелина от село Оборище истински *** и е крайно време тъмнокожите в ареста да го научат на обноски.Ние ще се грижим на Норчето, докато го няма. Ще я правим щастлива.

11

Арестант

преди 3 години

Чакаме го Иван Вазелина, да е добре лубрикиран. След престоя при нас ще се казва Ваня Вазелинова

10

Васил

преди 3 години

Ваньо Вазелина от много години се прави на важен и мутрее из региона. Дано сега си получи заслуженото!Защо не написахте, че адвокатката на всички наркопласьори го защитаваше в съда днес?

fallback