Снимка: БГНЕС
fallback

Софийският градски съд ще разгледа днес молбата за промяна на мярката за неотклонение на Кристиан Николов, подсъдим за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, предаде репортер на БГНЕС.

На 18 декември прокуратурата даде на съд Кристиан Николов.

Oще по темата
Навръх Великден 2020 г. джипът, управляван от Кристиан Николов, с висока скорост – 99 км/ч в градски условия, връхлетя върху автомобила на Милен Цветков, докато журналистът чака в колата си на червен светофар. Освен шофирайки с превишена скорост, 22-годишният мъж бил зад волана под влиянието на три различни вида наркотични вещества - амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин.

С внасянето на обвинителния акт, задържането на Кристиан Николов може да бъде продължено до произнасяне на съда. Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Издънкова

преди 3 години

До До18 ТошкоАз се сещам за ония от кампанята не карай пил максим ставински и иван христов от сблъкък и двамата катастрофират мъртво пияни като при единия има смъртен случай с още идин пострадъл до живот и това е Мануела Горсова!!! Тези убавци нямат и един част арест може би защото са лице на кампанията !!!Убиец от борисовата градина който се кри близо година е под домашен арест с гривна УРА Не го защитавам този ама обра калая за назидание на всички Но поне сътрудничи на разследването

19

До18 Тошко

преди 3 години

И за какво да го подкове? Може ли някой да посочи едно оневиняващо го обстоятелство? Аз не се сещам за такова.

18

Тошко

преди 3 години

Прокуратурата има нужда от време за да го подкове хубаво. Няма за къде за де бърза. Белята е станала.

fallback