Снимка: БГНЕС
fallback

Районният съд в Лом осъди на 4 месеца затвор ефективно 40-годишен мъж от крайдунавския град, който е рецидивист и до момента има излежани 38 присъди за различни престъпления, повечето от които кражби, съобщиха от Съдебната палата в Лом.

Поредната присъда е за влизане с взлом в чуждо жилище.

В нощта на 19 юли 2019 година осъденият премахнал стъклото на прозорец и влязъл в частен дом в Лом. Той го претърсил за пари и ценности и след като не намерил си тръгнал. По-късно бил забелязан и задържан от полицията.

Срещу него е образувано досъдебно производство за нарушаване неприкосновеността на жилище със сила и нощем, за което законът предвижда затвор от 1 до 5 години. Пред съда подсъдимият се е признал за виновен и заявил, че доброволно подписва споразумението за наказание лишаване от свобода от 4 месеца.

Решението е окончателно и не подлежи на жалба и протест, уточниха от съда в Лом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Толерастки закони

преди 3 години

Абе що не ги застрелвате такива след 20-тата излежана присъда . То се вижда че такива като тоя когато са на свобода крадат и рушат а когато са в затвора си почиват на издръжка на същите тези плащащи данъци хора , които са ограбвали ....... Поне разрешете убийствата при неизбежна самоотбрана .Другото сами ще си го свършим , ако вие нямате смелост .

13

Toto

преди 3 години

Типичен пример за неработеща съдебна система.

12

Рашо

преди 3 години

Немам думи

fallback