Снимка: Pixabay
fallback
Заседанието по мярката за неотклонение на Атанас Бобоков в Апелативния спецсъд беше отложено заради болни адвокати. Тази сутрин единият защитник е декларирал, че е със симптоми на COVID-19 и не може да участва в заседанието, дори и чрез Skype връзка, предаде Нова ТВ.
 
Вторият адвокат също е депозирал болничен лист. Атанас Бобоков, който иска да бъде пуснат по здравословни причини, ще трябва да изчака следващия вторник, за да научи решението на съда.
Oще по темата
 
Междувременно стана ясно, че прокуратурата е внесла нови 9 тома материали по делото. Те са свързани с откритите преди дни близо 8000 тона опасни отпадъци у нас.
 
"Това са огледи на веществените доказателства от тези площадки, както и материалите, заедно със снимков материал  към огледните протоколи. На тези площадки са складирани отпадъци от дейността на "Монбат рисайтинг", или опасни отпадъци, внесени в страната, пак от дружества, пак на братя Бобокови, от Италия", коментира Мария Дойчева - наблюдаващ прокурор.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 години

М да щото е епидемия то нямаше такава когато от нап трябваше да проверят къде са 700милиони дължими данъци от някои и те се изнесоха

7

Totenkopf

преди 3 години

Много болни тия адвокати бре кекави, що не се трудоустроят и да дадат път на здравите от между тях.

6

Анонимен

преди 3 години

Айде почва се цирка - единия болен, на другия му дошъл мен.зиса, третия го болят яйчниците... и така 20 години

fallback