Снимка: istock

Продукти:

300 г къса паста
300 г рулца от раци, охладени
1 краставица
1 червена чушка
1 малка глава червен лук
няколко стръка копър
няколко маслини
1 малка консерва царевица
За дресинга:
1 опаковка майонеза
1 с.л. балсамов оцет
1 стрита скилидка чесън
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата според инструкциите на опаковката, отцедете я и изплакнете със студена вода. Сложете я в подходяща купа и добавете към нея нарязаните рулца от раци, краставицата, копър, лука, маслините, чушката, отцедената и изплакната царевица. Пригответе дресинга и овкусете.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase