fallback

Общ преглед

Специализираният наказателен съд измени мярката за неотклонение на Лиляна Деянова от задържане под стража в домашен арест, съобщава "Монитор".

Oще по темата
Така певицата ще бъде пусната под домашен арест със система за електронно наблюдение.

От защитата обаче заявиха пред медиите, че ще обжалват определението на съда с искане за отпадане на мярката.

"С моя съдружник Мартин Димитров основахме нашата компания през 2011 г. с идеята да променим света. Никога не сме получавали европейско финансиране, но на месец още от началото правихме по 10 хил. лв. приходи, благодарение на нашите продукти", обяви Лиляна Деянова пред спецсъда.

Тя и съдружникът й бяха задържани в края на април по обвинение за участие в престъпна група, чиято цел била да присвои пари по европроекти, освен това ЛиЛана има и обвинение в заплаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Ф.А.Мozart

преди 4 години

Много е пеела на охранителите та им омръзнало,за туй са решили да я пуснат певачката на симфонии

24

Фейк

преди 4 години

Абе чета коментари и се чудя . Тая ако беше бизнес дама ако се занимаваше с нещо смислено , с държавните поръчки и евро пари ли щеше да се наклепа ? Поршетата сигурно от големия успех на певица ги вади и от кариерата като водеща . Както в българия така и навън има *** университети това , че е харчила незначи че се е върнала да помага както тя твърди лицемерно за себе си . А просеса сам по себе си е фарс защото тези дето я гонят и съдят са като нея - ***

23

Анонимен

преди 4 години

"на месец още от началото правихме по 10 хил. лв. приходи"Правили сте ама друг път. Вашите продукти пари не носят, всичките са създадени по европроекти, а вашата или други свързани с вас фирми са били бенефициент. Елементарна справка в търговския регистер го доказва. Дори Рут Колева ви изкара кирливите ризи с пост в фейбоклук.

fallback