Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback
Жената на Васил Божков – Елена Динева, обжалва ареста си пред Апелативния специализиран наказателен съд днес. Тя е с най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража", като според магистратите, ако е на свобода, може да повлияе на свидетели и да укрие доказателства.
Oще по темата
Динева е обвинена за участие в ръководената от Божков организирана престъпна група. На заседание през март съдът прие изцяло тезата на прокуратурата, че Динева е била не само негов партньор в бизнеса с лотарийни игри, но е участвала и при взимането на решения.
 
В края на февруари, по искане на прокуратурата, Динева беше върната в ареста, след определената ѝ рекордна парична гаранция в размер на 1,5 млн. лева.
 
По делото обвиняема е и бившата секретарка на Божков – Йоана Чолакова. Тя е обвинена, че е част от организирана престъпна група, занимаваща се с иманярство, търговия с културно-исторически ценности и сводничество./БГНЕС/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

а защо пуснаха ДЕСИСЛАВА НИКОЛОВА майка на убиеца КРИСТИАН

11

Срам и позор

преди 3 години

Не може да я задържат само по подозрения , без присъда.Фашизма бледнее,комунизма червенее засрамен. Като правова държава сме на последно място,всяка една латиноамериканска или страна от третия свят е пред нас.Прав е Божков ,че не иска да се връща ,да не е луд.Какво да очаква тук? Справедливост?Победа на закона? Трябва да е много наивен.

10

хех

преди 3 години

Божков ги отсвири всичките , там ше си намери нови русалки и ше се върне когат Бойче и Дебелянката слязът излязът в почивка хех

fallback