Снимка: Прокуратура
fallback

Четирима непълнолетни са задържани по случая със съблеченото момче в автобус в София, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Oще по темата
Главният прокурор Иван Гешев се е срещнал с родителите и момчето, станало обект на криминално престъпление в столичния градски транспорт на 21 февруари.

По покана на Гешев в срещата е участвал и вътрешният министър Младен Маринов.

Главният прокурор и министърът на вътрешните работи са запознали семейството с предприетите от органите на прокуратурата и МВР действия по установяване на извършителите.

Предвид високата обществена опасност на деянието, Софийската районна прокуратура е постановила задържане на четиримата обвиняеми за срок до 72 часа.

Случаят придоби остър обществен отзвук, защото хората от автобуса не са се намесили, реагирали единствено две жени. За разпознаването на нападателите бяха използвани записи от камери в превозното средство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Totenkopf

преди 4 години

Начетох се на глупости от журналисти и психолози, все едно никой не е чувал, че всяка намеса се води саморазправа и е подсъдно това, все едно са в детската градина, ама иначе всички с х 3-4 допломи, големи специалисти, големо чудо.

31

Анонимен

преди 4 години

До Е да де амаПрав си .гражданино !

30

сминдух енд чесън

преди 4 години

Ако няма наказания за калпазаните,ползата от подобни срещи е нулева.

fallback