32

Totenkopf

преди 4 години

Начетох се на глупости от журналисти и психолози, все едно никой не е чувал, че всяка намеса се води саморазправа и е подсъдно това, все едно са в детската градина, ама иначе всички с х 3-4 допломи, големи специалисти, големо чудо.

31

Анонимен

преди 4 години

До Е да де амаПрав си .гражданино !

30

сминдух енд чесън

преди 4 години

Ако няма наказания за калпазаните,ползата от подобни срещи е нулева.

29

Наблюдател

преди 4 години

Те и един треньор на Левски съблякоха преди време.

28

Мачкай ,Гешев

преди 4 години

Браво Гешев.Ти озари като лъч светлина в тунела на дайновщината.

27

Анонимен

преди 4 години

Не му е лесно и на Бойко. До миналата седмица си джиткаше като волна птица с джипката и Горанов на задната седалка, а сега осъмна с къща, жена и дете на врата.

26

Коце кмета

преди 4 години

Горкото момче, след среща с малолетни бандити попада на срвща с големи бандити....

25

Ицо

преди 4 години

Добре бе едно нещо могат да направят журналистите в случая, вместо да пишат безсмислени и еднакви статии. Дайте максимална информация за нападателите, техните семейства, адреси и снимки. Има ли закон който да го забранява?

24

Трагедия

преди 4 години

Нов епизод на -Шоуто на Гешев.

23

Ей хора

преди 4 години

А Гешев ще разследвали защо полицията не е рейгирала на жена от рейса обадила се на 112,или пак ще замажат всичко?

22

Анонимен

преди 4 години

Преди години спрях да помогна на току що блъснат от автомобил колоездач...след това съжалих стократно - и лекарите и полицаите се държаха все едно аз съм го блъснал и 10 пъти го питаха, ама сигурен ли е, че не съм аз!!!По-долу го казват - в такава държава живеем, точка!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Я каскета, вместо да ни замазва очите с такива тъ.потийки да каже защо мотае обвиненията по Джи Пи гейт?

20

Анонимен

преди 4 години

хората ако се чувстваха сигурни и защитени в тая държава щяха да реагират, въпроса е защо хората не се чувстват защитени? наслушах се какъв скапан народ сме и т.н., но не чух отговора на въпроса ми!

19

Реалист

преди 4 години

До 16 Много Сте прав!Не са едни и два случая при които хора се намесват ,стига се ,даже и до бой.В някой случай миротвореца го отнася най-много,да не говорим ,че после в полицията започват едни разправии ,кой крив ,кой прав,кой първи започнал боя и т.н.,даже и до съд може да се стигне!!!Единствено спасение има ,ако миротворците са повече ,и по ербап от нападателите!Тогава баба итите подвиват опашка и бягат.

18

ШибиРиби

преди 4 години

Гешев няма ли да разследва гибелта на патриарх Евтимий ... най после

17

Анонимен

преди 4 години

7 милиoнa лeвa oт eврoпрoeкти ca пoлучили фирми нa Йoрдaн Хриcтoв и Ивaн Caздoв - приближeнитe нa прeмиeрa "инвecтитoри" в лукcoзния живoт нa мaнeкeнкaтa Бoриcлaвa Йoвчeвa в Бaрceлoнa. Oтдeлнo ca cпeчeлили oбщecтвeни пoръчки зa нaд 10 милиoнa

16

Анонимен

преди 4 години

През 2013г., няколко месеца след регистрирането на Еma BGS SL , кипърска офшорка Palms Enterprises LTD и прехвърля около 2 млн евро.Директори на кипърската офшорка са Йордан Христов и Иван Саздов.През 2008г. Palms Enterprises LTD и община Приморско регистрирали "Спортни имоти Приморско"АД при участие 50/50.Общината внесла 28 дка земя за спортен комплекс и спортна зала, а кипърската офшорка - 1 374 500лв.Въпрос към Гешев,ДАНС и сие :Извършена ли е проверка според правилата на ЗМИП?

15

Анонимен

преди 4 години

Ако бях на местото на момчето не бих си губил времето да ходя при гл.прокурор !Ако е толкова загрижен за мен ,би трябвало той да дойде да ме види.

14

Карл Танер

преди 4 години

Сега ще ви обясня защо хората не са се намесили. Защото в такава държава живеем, че ако направят нещо после тях ще изкарат виновни. Нормално да стоят отстрани и да гледат. И аз да бях и аз нямаше да се намеся.Не че не ми иска. Но просто не бих рискувал после мен да дадът под съд

13

Коко

преди 4 години

Гешев образува ли досъдебно да дири убиеца на Лора Палмър ?