Снимка: МВнР
fallback

ВСС съвет е изпратил молба до МВнР за допълнителна информация относно наложената забрана за влизане на съдия Андон Миталов в САЩ. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Oще по темата

Писмото е изпратено от  Председателстващия съдийската колегия на Висшия съдебен съвет Лозан Панов и то съдържа решение на ВСС.

Съгласно една от точките на решението съдийската колегия на Висшия съдебен съвет чрез МВнР би желала да получи от американската страна допълнителна информация относно оповестеното решение за налагане на забрана за влизане в САЩ на Андон Миталов – съдия в Специализирания наказателен съд.

Молбата на Висшия съдебен съвет ще бъде незабавно доведена до знанието на Държавния департамент на САЩ по дипломатически път, допълват от пресцентъра на външно министерство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

ГЕШ

преди 4 години

Много сте нахални вие, следователите! Не стига че покрай прокурорите и вие се наместихте в съдебната власт, макар че се родеете най-много с дознателите и мястото ви е в МВР, а сега се оплаквате във ВСС , та дори и на чуждите посланици, че съдиите ви излагат! И в съдебната власт ли искате да господствате? Не вземат депутатите да ви върнат заедно с прокурорите в изп. власт, където ви е мястото! Къде в съдебната власт има думата "прокурорска", камо ли "следователска"?

23

Анонимен

преди 4 години

Каква реклама за съдия Миталов , кой го познаваше преди това - ?никой !

22

Познат Почерк

преди 4 години

Дали някой е корумпиран или не е - това се решава в наказателно дело и при влязла в сила присъда. Америка е длъжна да ни предостави всички налични доказателства които има по този случай за съдия Андон Миталов .

fallback