Архив: Булфото
fallback

По повод множество запитвания от медиите във връзка с публичното оповестяване от Държавния департамент на САЩ на името на българския съдия Андон Миталов за участие в „сериозна корупция“, главният прокурор на Република България Иван Гешев призовава средствата за масова информация да отправят запитванията си към председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов в качеството му на председателстващ Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС). Това съобщиха от прокуратурата.

Oще по темата

Българският съдия от Специализирания наказателен съд Андон Миталов е първият български гражданин, на когото е наложена забрана за влизане в в САЩ заради корупция. Това беше обявено официално днес от Майкъл Помпейо, шефът на Държавния департамент.

Това е съдията, който пусна обвинения в шпионаж шеф на русофилите Николай Малинов да отиде в Русия и да получи орден от президента Владимир Путин.

Освен Миталов Помпейо съобщи, че със забрана да влизат в САЩ са и неговата съпруга Корнелия Стойкова-Миталова и дъщеря му Гергана Миталова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

тя

преди 4 години

Не го пускат в дивата Америка , голям праз !

54

тя

преди 4 години

Лозан Панов ти е любимец , той ще ти съдейства !

53

КПСС-БКП

преди 4 години

Гешев президент !!!

fallback