Десислава Иванчева. Снимка: архив, БулФото
fallback

Четири часа продължиха исканията, които Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова отправяха към съда.

Oще по темата
Те настояваха да се изискват от КПКОНПИ сигналите от Александър Ваклин, да се извика на разпит шефът на фирма за строителен надзор, да им се предостави цялата документация за СРС от 19 март 2018 г.

Също така искаха и да имат равни права с прокуратурата, както и отвод на съдията докладчик Мариета Неделчева. Всички искания бяха отхвърлени от съдебния състав с председател Георги Ушев, предаде "24 часа".

Парите от подкупа по делото срещу двете и бившия кмет на район "Младост" Петко Дюлгеров бяха показани в Апелативния специализиран съд, където процесът е към финала си.

Банкнотите - 72 бр. от 500 евро и 200 бр. от по 100 евро - бяха в кафяви пликове, а в други имаше и още пари.

В своите кратки обяснения Биляна Петрова твърди, че това, което е записано със СРС да казва на Иванчева "12 х 20", всъщност не било разговор за подкупи, а за 240 лева, които Иванчева трябвало да й върне за самолетни билети. След като се изчерпаха исканията, съдът обяви, че дава начало на пледоариите.

Тогава пък стана ясно, че Иванчева и Биляна Петрова имат различна линия на защита със своите адвокати и поискаха друга дата. Прокурорът ги упрекна, че това е опит за шиканиране на процеса. Той обясни, че те през цялото време са имали възможност да говорят със своите защитници и да си изясняват линията на пледоарията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Баси

преди 4 години

Някой подхвърли глупостта, че Иванчева била фризьорка и по- дебилните не спряха да го повтарят.

68

жено улава

преди 4 години

...ако си беше седела у фрзиорскио салон с ножиците, немаше да видиш чудо. Ама пустата амбиция на простака...

67

молба

преди 4 години

Може ли да им правите малко фотошоп преди да им публикувате снимките на тия дърти грозни вещици?! Получаваме позиви за повръщане и уплах силна степен.

fallback