Снимка: БГНЕС
fallback

Задържани са двама мъже, залели с киселина млада жена. Действия по разследването стартирали през месец март 2019 г., когато в полицията бил получен сигнал за извършеното престъпление на софийския бул. „Александър Стамболийски“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Oще по темата

На място незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадалата 38-годишна жена била транспортирана в болнично заведение и настанена за лечение с множество изгаряния в областта на главата и тялото, с опасност за живота.

Кой и защо заля Ажда с киселина? МВР е все по-близо!

В резултат на предприетото разследване и упорита професионална работа на криминалистите са установени и задържани извършителите на деянието - двама криминално проявени мъже на 20 и 35 години.

След доклад на събраните материали по случая в Софийската районна прокуратура двамата са привлечени като обвиняеми за престъпление по чл. 131 от НК. Наложена им e мярка „Задържане под стража“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

кви ракети,бе

преди 4 години

До Анонимен 1Направо са НЛО-та!:)))

5

До 2

преди 4 години

Ами ако е попаднала на психопат, който я третира като лична собственост и тя иска да се измъкне.???Впрочем само на комплексирано психо може да му хрумне подобна идея за отмъщение.

4

Асан Сутенера

преди 4 години

Пак са от хелектората на Бойка Симитлийка-индобългарите Асан и Мемет залели Ажда дет не искала да им бачка в пуфа в Мюнхен...

fallback