Снимка: БГНЕС
fallback

Четирима телефонни измамници получиха ефективни и условни наказания от пловдивския районен съд, съобщава "24 часа".  Мъжета са от София и Левски, но са извършвали престъпления в Пловдив и региона през 2018 г.

Oще по темата
Измамниците се представяли за мними полицаи и карали пенсионери да хвърлят пари през прозорци и балкони. Така успели да отмъкнат 35 704 лева.

Съдът е дал между 3 и 4 години затвор на двама от престъпниците. Другите двама се разминаха с условни наказания.

Присъдата за четиримата измамници подлежи на обжалване в двуседмичен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Трябва да ги осъдят

преди 4 години

да върнат парите на бабите. Ако са похарчени и извършителите нямат други налични финанси, принудително да работят, докато спечелят 35 000 лв плюс лихвите и компенсации за причинените психологични травми, и да ги изплатят на потърпевшите.Вместо това,някои ще "лежат" 3-4 години, а ние ще ги храним. Другите получават не наказание и превъзпитание, а поощрение чрез тези условни присъди. Като са се уверили, че наказанията не са кой знае какви, с нови сили ще се втурнат в мошеническата си дейност.

8

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 6 Рецептата е следната: Сутрин едно чайче, на обяд едно кисело мляко и вечер една клизмица да спят спокойно. И спестените пари през терасата.

7

Анонимен

преди 4 години

"Присъдата за четиримата измамници подлежи на обжалване в двуседмичен срок."Да видим дали присъдата ще е окончателна или делото ще изтече по давност.

fallback