9

Трябва да ги осъдят

преди 4 години

да върнат парите на бабите. Ако са похарчени и извършителите нямат други налични финанси, принудително да работят, докато спечелят 35 000 лв плюс лихвите и компенсации за причинените психологични травми, и да ги изплатят на потърпевшите.Вместо това,някои ще "лежат" 3-4 години, а ние ще ги храним. Другите получават не наказание и превъзпитание, а поощрение чрез тези условни присъди. Като са се уверили, че наказанията не са кой знае какви, с нови сили ще се втурнат в мошеническата си дейност.

8

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 6 Рецептата е следната: Сутрин едно чайче, на обяд едно кисело мляко и вечер една клизмица да спят спокойно. И спестените пари през терасата.

7

Анонимен

преди 4 години

"Присъдата за четиримата измамници подлежи на обжалване в двуседмичен срок."Да видим дали присъдата ще е окончателна или делото ще изтече по давност.

6

Супер

преди 4 години

Пада им се. Такива да стоят в затвора!Пенсионери ако на вас ви се случи да ви се обадят по телефона и разберете че е телефонен измамник, не дейте затваря веднага с псувни! Баламосайте го, като междувременно се обадите в Полицията!Само така ще ги хранат и ще предпазите вашия съсед/съседка от наглите измамници!

5

Анонимен

преди 4 години

Еми то като има такива, ще има и онакива. Бедни бг баби, тъпкани с парички. Айде на де м о ра ията да забогатеем като крезове ! Значи, виждам как всички сме забогатели и масово мятаме пачки, a отдолу няма веке кой даги вдигне от земята, щото да не си губим времето, знаеш, че ще изтървем часа да си налеем вода в бидоните.

4

Анонимен

преди 4 години

Абе кви са тия баби, дето мятат хилядарки през прозорците си!Чии баби, майки са? На парчета с тъмен бизнес или да? Или си имат овощни градини, дето парите растат по дърветата.

3

оооо

преди 4 години

какви условни присъди? Защо? Да почнат пак, но този път ще знаят как да се пазят по-добре. Минимум 5 години в затвора.

2

с.Ешексики

преди 4 години

И мобилните оператори които дават информация и лични данни на хората в затвора....... Тази схема не е на случаен принцип подпомага се от МВР и ДАНС са в кюпа!

1

Анонимен

преди 4 години

"Другите двама се разминаха с условни наказания." ... ето го проблема, държаво скапана