Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Николай Димитров печели Несебър още на първи тур с 8091 гласа, или 62,3%, показват резултатите в морската община, пише "24 часа".

От няколко дни той е в ареста с повдигнато обвинение, че е ръководил организирана престъпна група за купуване на гласове.

Oще по темата
На 19 октомври спецпрокуратурата и ГДБОП проведоха акция в Несебър и Свети Влас. Заедно с Димитров бяха арестувани кандидатът за кмет на Свети Влас от "Движение 21" Атанас Япаджиев и четирима кандидати за общински съветници.

"Не съм се съмнявала в резултата и в победата на първи тур. Хората в Несебър не могат да бъдат сплашени с показни арести", коментира съпругата на Николай Димитров - Нури Димитрова.

Избирателната активност в Несебър бе най-висока в Бургаска област, а изборният ден премина без тежки инциденти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

Костинбродската афера се хареса на властта и я прилагат един ден преди изборите.

9

Анонимен

преди 4 години

Гербавите,какво ли не правиха за да прелапат Несебър,Слънчев Бряг и Влас, обаче пак удариха на камък.Е затова и областните управители трябва да бъдат избирани а не назначавани от управляващите.А така също трябва да бъдат избирани а не назначавани и областните прокурори,шефовете на полицията и шефовете на окръжните съдилища,за да няма политически мурафети,като тоя в Несебър.Щото тормозът да е невъзможен.

8

Активист на БКП

преди 4 години

Как па не арестуваха един кандидат на ГЕРБ !!! Светци са те !!!

fallback