Снимка: архив, БулФото
fallback

Бащата на младежа, причинил катастрофата в Пловдив с две жертви, също няма книжка.

Искам малко свобода - да видя децата. Няма кой да ги храни и да им дава пари, заяви в пловдивския съд 46-годишният Митко Дебелаков.

Oще по темата
Пред разследващите той твърди, че синът му Огнян сам е взел ключовете на колата.

19-годишният младеж, шофирайки пиян, помете уличен стълб на бул. "Марица-юг" в Пловдив около 2 часа през нощта в неделя.

Преди това младежите били на ромска сватба в "Столипиново". Огнян качил брат си и още трима спътници. На място загина 19-годишният Петър Илиев, а по-късно в река Марица бе открит трупът на 16-годишния Джанер Александров. Има и младеж със средна телесна повреда. Всички са от "Столипиново", предаде "24 часа".

Макар Митко Дебелаков да е неправоспособен шофьор, той закупил злополучния Опел от автокъща и броил част от парите за него. Мъжът призна, че няма основно образование и не се сети за годината, в която е роден.

При катастрофата Огнян е бил с 1,55 промила алкохол в кръвта.

Прокурорът Георги Пенев настоя за постоянен арест на родителя, тъй като е независим извършител на престъплението. Имало опасност да се укрие и да извърши друго престъпление.

Съдът уважи искането на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Беззащитен ли?

преди 4 години

До Джедай МастърИма автомобил, а няма книжка. Значи това е потенциален убиец на пътя!създал е и себеподобни, които все още нищо полезно не са направили в живота си, но вече причиниха *** на двама човека. Значи този, когото наричаш "беззащитен", е създал себеподобни, опасни за обществото.Така че, не е беззащитен, а е обществено опасен!

24

Анонимен

преди 4 години

Колко деца е направил този, който няма дори основно образование, не знае в коя година е роден и не признава никакви закони - купил си е кола, без да има шофьорска книжка?И нас ни изнудват да късаме от залъка си, за да храним такива!

23

Анонимен

преди 4 години

Тия са семейство убийци. Ще се застраховам!

fallback