Снимка: BBC
fallback

Окръжна прокуратура – Сливен задържа за срок до 72 часа британския поданик Даниел Е. Хъл, съобщиха от пресцентъра на окръжната прокуратура.

Oще по темата

Той е обвинен за това, че през периода януари до 11 септември 2019 година в град Сливен извършил блудствени действия по отношение на повече от две малолетни лица – четири момчета, всички от град Сливен.

Предстои Окръжна прокуратура – Сливен да внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стържа“ спрямо обвиняемия, което ще се случи до края на днешния ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 години

До zeusРодители сами пращат децата си при него - за 20 лв. "Пасторът" е много тачен - купува им къщи, обзавеждане, осигурява "спонсорство" на децата. Има и жители на кравртала, които са забранили на децата си да се пиближават до къщата му.

24

kirasirrav

преди 4 години

в едно близко село до моето също имаше някакъв англичанин за който *** казваха(неохотно в частни разговори) че отивали при него разни деца от техните, но работата е че им давал пари, други неща (както и този в Сливен) и си траеха

23

Анонимен

преди 4 години

До 16Имах съученичка, която забременя на 14 и роди на 15. Нямаше ни съд ни нищо.След две години, семейството на бащата им осигури къща и до днес си живеят там и имат още едно детето.

fallback