Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Заподозреният за зверското убийство на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря - Мартин Трифонов, е криминално проявен, не е въоръжен и е имал предишни прояви и към деца.

Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние. Това каза на специален брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод издирването на Трифонов.

Oще по темата

Иванов разкри, че сигналът за убийството е подаден вчера. Той е за момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците е починало.

Главният секретар уточни, че към момента Трифонов е само заподозрян и се издирва. Мобилизирани са служители на гранична и военна полиция и горското стопанство.

По данните на родителите на заподозрения, той има голям страх от кучета. Затова такива участват и в издирвателните действия на полицията. В момента към мястото пътуват психолози от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

140

исмет

преди 4 години

Не знам от кой етнос е ,но логично погледнато след като никъде не пише ,това само означава че е българин !!! Разбрах още при прочитането на заглавията ,толкова ,,меки заглавия ! Ако беше ром веднага щяха да го обявят за убиец ,без дори да изчакат официалната позиция на полицията ...,а тука заподозреният /всъщност това е и точното определение ,до доказване на противното/предполагаемият,жертва на социално слабо семейство,психично отклонение и други ОПРАВДАТЕЛНИ изрази !

139

БЕДЕН,

преди 4 години

а има фейсбук профил? Откъде има компютър и кой го обучи на комп.?????

138

Обединявай се

преди 4 години

Обединявай се народе не стой като роб, стани и разклати политическите м.рши

fallback