Снимка: БулФото
fallback

Задържана е предполагаемата убийца на 56-годишния Йордан Иванов, чието тяло беше открито вчера в дома му на улица "Братия" в Пловдив, съобщава 24 часа.

Мъжът е пронизан смъртоносно с кухненски нож в корема. Той и извършителката са живеели на съпужески начала.

Oще по темата

Във вторник вечерта между двамата избухнал поредният скандал. Убитият започнал да проявява агресия. Това предизвикало любимата му да грабне ножа от масата и да го намушка. След това тя се е опитала да заличи следите.

Задържана е за 72 часа. Предстои да й бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство. По думите на съседи Иванов бил безработен, беден и двамата с жена си постоянно се карали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Бай Иван

преди 4 години

Демократичните истории нямат край ;) !!!

15

Ф.С.В.

преди 4 години

До Горан- абсолютно си ПРАВ !!! АЗ съм на същото мнение- нещата куцат ли- любов любов - но без пари любовта изчезва като дим - остават битовизмите и накрая става белята !! Никой няма право да отнема човешки живот- но в моменти на ярост- се стига до безрасъдство и -сега- Какво следва за тази жена -дълги години затвор !!! Животът и е почти свършил в една килия ! Мислете преди да се карате и ако не сте един за друг- НАЙ ДОБРЕ СЕ РАЗДЕЛЕТЕ ЗАВИНАГИ!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Има един солиден процент български граждани, които не работят, но не са гладни, защото получават 22 вида соц.помощи. Но пак са агресивни и често пъти си уреждат взаимоотношенията с ножове, брадви и колове. Само че при тях това е културна особеност, а двойка ата от Пловдив явно не е от тази общност.

fallback