Снимка: БулФото
fallback

5-ма мъже са подмамили и обрали 410 лева и мобилен телефон от проститутка в Кърджали. Престъплението е извършено на 3 юни около 2 часа след полунощ в къща за гости в покрайнините на града, съобщава 24 часа.

Нападателите открили момичето в специализиран сайт за такива услуги в интернет. 23-годишната жена не е от Кърджали и е пристигнала в града за конкретната поръчка, наела стая. Докато чакала клиента, в стаята нахлули петима мъже.

Те й наредили да им даде всичките си пари, но проститутката отказала. Мъжете настояли и след зазплахи я пребили. Накрая тя изпразнила портмонето си, в което имала 410 лева.

Парите обаче се видели малко на нападателите и те взели мобилния й телефон, след което изчезнали. Жертвата подала сигнал в полицията. Няколко часа по-късно обирджиите са намерени и задържани.

Петимата мъже са на възраст 25, 27, 29, 32 и 41 години. Те са оставени в ареста за срок до 24 часа. Мобилният телефон и част от парите са открити и иззети. Образувано е досъдебно производство за грабеж и работата продължава разследващ полицай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

хахаха

преди 4 години

кат протустурва тъй стаа:)

26

Анонимен

преди 4 години

Рисковете на професията . *** сред *** . Чакала ги до 2 след полунощ........ да не се окаже че "клиентите" и са дошли, обслужила ги е и докато те са дремели след "сеанса" да се е опитала да ги обере . А на тях това никак да не им е харесало .

25

Чичо Пей

преди 4 години

Отговор на 13 Чува се, че този дето е обрал Нинова носел голяма шапка, маска и държал филия с мас в ръка.

fallback