Снимка: архив "Булфото"
fallback

Главният прокурор Сотир Цацаров изиска от Председателя на ДАНС цялата налична в агенцията информация, включително и от финансовото разузнаване, относно банкови сметки, участие в офшорни компании, притежавани недвижими имоти в чужбина и други инвестиции от лица, заемащи висши публични длъжности и недекларирани по съответния ред, съобщиха от прокуратурата.

Oще по темата

Румен Радев: Диалогът ми с изпълнителната власт е труден!
 
Такава информация се изисква и за имущества, притежавани от лицата, както лично, така и чрез свързани или подставени лица.

Припомняме, че президентът Румен Радев призова управляващите:"Както се ровят в кофите за боклук за контрабандни цигари, е време да се заровят и в задграничните офшорни сметки, в имотите и фирмите на политици чрез подставени лица".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

666

преди 4 години

Спокойно, накрая някои ще са малко по-бедни, други ще са малко по-богати, както се казва търсете парите

77

кукла на конци

преди 4 години

Деса държи сметките и а Румбата е направил стъпка в страни . . .Кримлюовците знаят как да постъпват в такива случаи.

76

Краят на дните

преди 4 години

Имотната мафия с подпис на таблет уж за получени сметки открадна голям имот на семейство в столичния елитен кв. Лозенец ,докато тече делото новата 24 годишна бизнес дама събяря къщата и гони обитателите.....Най- вероятно в новопостроената сграда ще има апартаменти на примоция за точните люде.Краят е близо......

fallback