Снимка: архив "Булфото"
fallback

Синът на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Вълчо, е вече на свобода, след като е внесъл тези дни гаранцията си от 500 000 лева, съобщава "24 часа". Това е най-голямата внесена по размер гаранция през последните години, посочиха магистрати.

Oще по темата

Мярката за неотклонение на Арабаджиев-младши бе променена в началото на април след решение на апелативния спецсъд. Магистратите решиха, че той може да излезе на свобода, след като прекара повече от 6 месеца зад решетките по обвинение в пране на пари на стойност 2,7 милиона евро.

Арабаджиев-младши е един от петимата обвинени по делото срещу майка му и баща му, което се води за пране на пари и данъчни престъпления в Специализираната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 5 години

Специализираната прокуратура ако е на място,има работа 24/7 където бутнеш навсякъде "смърди"ама трябва да има Топки . Бокича в третият си мандат почна да ръчка яко гнилоча,да видим дали ще има успехи, или червените у'роди ще му скроят шапка!

46

Д-р Исня

преди 5 години

Па и съдът приема мръсни пари като гаранция. ТИ ДА ВИДИШ! Не се ли конфискува първо спорното имущество до доказване на произход?

45

Анонимен

преди 5 години

Браво Бокич,подкарвай и отрочетата на червените гъдулки,списъка го знаеш тебе чака,гонка до дупка!

fallback