Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Кметът на Сливница Васко Стоилков от ГЕРБ осъди соцлидерката Корнелия Нинова за клевета, защото казала лъжи за него по време на събрание на БСП преди последните местни избори.
 
"Преди предишните местни избори през 2015 г., както и в момента се случва, от БСП започнаха да използват клевети и лъжи", коментира той.

По думите му съдът се е произнесъл в негова полза на три инстанции.

"Заведох дело и осъдих г-жа Нинова на три инстанции – Софийски градски съд, след обжалване – Софийски апелативен съд и Върховен касационен съд. Това са и трите инстанции, няма право на обжалване, това е окончателно решение", посочи той.

Оказа се обаче, че червената шефка не  си била платила дължимото според съдебното решение.

"Още утре със съдия-изпълнител ще си събера средствата. Те са 2 000лв. Ще ги даря за детската градина в Сливница. Предвид всичките й имоти и участия, явно има достатъчно средства. Недоумявам защо още не ми ги е превела", каза още Стоилков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 5 години

Нещастни герберски тролчета,след големите л..на,в които стъпихте и с двата крака имате наглостта да говорите за едни 2000 лв.при положение,че окрадохте държавата с милиарди,а банковите ви сметки и имоти са безчет.Скоро ще ви посрещне бай Ставри и ще ви надари с любов.

68

Анонимен

преди 5 години

Тя чака Борисов да и изплати 5-те хиляди лева,за които го осъди,за да може да даде 2000 лв.на тоя.

67

Анонимен

преди 5 години

Нещо не се чува госпожа Лъжа

fallback