Снимка: pixaBay
fallback

Апелативният специализиран съд реши днес окончателната гаранция на Вълчо Арабаджиев. Тя е 500 000 лв., съобщи bTV.

Той е обвинен за участие в престъпна група за пране на пари, ръководена от родителите му – Ветко и Маринела Арабаджиеви, които са задържани в Испания, но все още не са екстрадирани у нас.

Решението е взето по-рано днес, след като се е установило, че Арабаджиев не страда от заболяване, което да не му позволява да бъде в ареста, потвърдено от тройна медицинска експертиза на лекари от "Пирогов".

По време на гледането на делото възникна спор между адвокатите и прокуратурата дали Вълчо Арабаджиев е знаел за произхода на 5 млн. лв., открити в банкови касети на негово име.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

До "БЪЛГАРСКА Р

преди 5 години

Продължавам:Така че, вероятно са изпълнявали поръчение от Москва. Затова станаха капиталисти като си поделиха парите на България та я вкараха и в дългове. А руснаците отдавна не искат да има България на Балканите. Сърбия и Гърция, а черноморието руско - това са стари имперски планове, които са възродени с проекта с куфарчетата и чантите с пари. Не случайно БГ е с най-олигархичния модел от всички източноевропейски страни, ако не е ЕС, щеше да е едно към едно като руския.

12

До "БЪЛГАРСКА Р

преди 5 години

Ми то на кого да ги раздадат, като всички комунисти които познавах бяха с много еснафски манталитет - как те да са по-по-най-най... Ама то какви да бъдат - деца на шумкари или нагаждачи, материалисти по убеждение. Теглиха и заеми преди 10ти, които също са в куфарчетата! Така че, може и това да е била целта на куфарчетата и чувалите с пари дето си поделиха - да се унищожи страната."Идеята" им - имат мисия да строят комунизма по нов начин, затова си раздават парите на народа (нали по конституция всичко беше народно). Могат спокойно да бъдат съдени, ако има воля!

11

Анонимен

преди 5 години

(продължение)ТА СЕГА "КО ПРАЙМЕ"-ЗАДАЧАТА Е ИМАГИНЕРАНА-НЯМА РЕАЛНО РЕШЕНИЕ.БЕЗ РЕАЛНО ДОКАЗАНО СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ -ШВЕЙЦАРИЯ НЕ ДАВА НИЩОЗНАЧИ: "ЯЗЪК ЗА ГИРУНТИЯТА"ПО ЗАКОНА НА "ДЪНИНГ-КРЮГЕР" СЪДЪТ Е В ПЪРВАТА ЧАСТ НА КРИВАТА-ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ-МАЛКА КОМПЕТЕНТНОСТЗА ЧИТАТЕЛИ И ЗРИТЕЛИ-ПОРЕДНО ЗАБАВЛЕНИЕИНАЧЕ ТЕЗИ ПАРИ СА НАШИ--СВАЛЕНИ ОТ ГЪРБА НИА РЕАЛНО"ЛУКАНОВ И Сие" СЕ ОКАЗАХА ПРОСТИ-РАЗДАДОХА" ДЪРЖАВНОТО СОЦИМАНЕ" НА НЕПОДХОДЯЩИ ЕСНАФИ.ЖАЛКО

fallback