13

До "БЪЛГАРСКА Р

преди 5 години

Продължавам:Така че, вероятно са изпълнявали поръчение от Москва. Затова станаха капиталисти като си поделиха парите на България та я вкараха и в дългове. А руснаците отдавна не искат да има България на Балканите. Сърбия и Гърция, а черноморието руско - това са стари имперски планове, които са възродени с проекта с куфарчетата и чантите с пари. Не случайно БГ е с най-олигархичния модел от всички източноевропейски страни, ако не е ЕС, щеше да е едно към едно като руския.

12

До "БЪЛГАРСКА Р

преди 5 години

Ми то на кого да ги раздадат, като всички комунисти които познавах бяха с много еснафски манталитет - как те да са по-по-най-най... Ама то какви да бъдат - деца на шумкари или нагаждачи, материалисти по убеждение. Теглиха и заеми преди 10ти, които също са в куфарчетата! Така че, може и това да е била целта на куфарчетата и чувалите с пари дето си поделиха - да се унищожи страната."Идеята" им - имат мисия да строят комунизма по нов начин, затова си раздават парите на народа (нали по конституция всичко беше народно). Могат спокойно да бъдат съдени, ако има воля!

11

Анонимен

преди 5 години

(продължение)ТА СЕГА "КО ПРАЙМЕ"-ЗАДАЧАТА Е ИМАГИНЕРАНА-НЯМА РЕАЛНО РЕШЕНИЕ.БЕЗ РЕАЛНО ДОКАЗАНО СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ -ШВЕЙЦАРИЯ НЕ ДАВА НИЩОЗНАЧИ: "ЯЗЪК ЗА ГИРУНТИЯТА"ПО ЗАКОНА НА "ДЪНИНГ-КРЮГЕР" СЪДЪТ Е В ПЪРВАТА ЧАСТ НА КРИВАТА-ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ-МАЛКА КОМПЕТЕНТНОСТЗА ЧИТАТЕЛИ И ЗРИТЕЛИ-ПОРЕДНО ЗАБАВЛЕНИЕИНАЧЕ ТЕЗИ ПАРИ СА НАШИ--СВАЛЕНИ ОТ ГЪРБА НИА РЕАЛНО"ЛУКАНОВ И Сие" СЕ ОКАЗАХА ПРОСТИ-РАЗДАДОХА" ДЪРЖАВНОТО СОЦИМАНЕ" НА НЕПОДХОДЯЩИ ЕСНАФИ.ЖАЛКО

10

"БЪЛГАРСКА РАБО

преди 5 години

ДАНЪЧНО-СЪДЕБНИ ЩУРОТИИТОВА НЕ Е СЪД А ИЗНУДВАЩА ИНСТАНЦИЯПАРИТЕ НА ТОЗИ "БИЗННЕСМЕН"-РЕАЛНО *** НЕ СА НЕГОВИ-ТОВА СА ПАРИ НА БИВШАТА "СОЦДЪРЖАВА" ПРЕХВЪРЛЕНИ МУ ЗА "ОТГОВОРНО ПАЗЕНЕ"-ХОРАТА КОЙТО ВЗИМАТ РЕШЕНИЕ ЗА ТЕЗИ ПАРИ СА ДРУГИ-ВЕРОЯТНО ИЗВЕСТНИ НА СЛУЖБИТЕ.ВЛАСТИМЕЕЩИТЕ ИМАТ 2 ВЪЗМОЖНИ РЕШЕНИЯ:1/ РЕВОЛЮЦИОННО: РАСТРЕЛВАТ СЕ ДЪРЖАТЕЛИТЕ НА ИМАНЕТО-ПАРИТЕ ОСТАВАТ ПОДАРЪК ЗА ШВЕИЦАРЦИТЕ2/ ОСЪЖДАТ ГИ-НА ПРАКТИКА НЕ МОГАТ ДА ГИ ОСЪДЯТ ЗА ВЛОГА-ШВЕЙЦАРИЯ НЕ БИ ДАЛА ПАРИИ СЕГА: "КО

9

Анонимен

преди 5 години

Такива самички си хващат пътят по големият свят,само веднъж да ги изпуснат от правосъдието.Пример: родителите му.

8

слонът в магазина

преди 5 години

На всички ни заплатите бяха горе долу една категория около 200 лева +/- и право на малко жилище (30м2 на човек) и едно вилно място. Затова не ми е ясно защо няма партия или огранизация която ясно да формулира че, за да има справедливо общество, наистина да се пребори корупцията и да се започне на чисто.. трябва да се изиска от всички излюпили се веднага сле 10ти "бизнесмени", ДА ДОКАЖАТ ПРОИЗХОДА НА НАЧАЛНИЯ СИ КАПИТАЛ!Може да им ги е дала партията, но парите пак са КРАДЕНИ! Каква икономика могат да "развият" такива пари? На какво друго дередже може да е БГ докато не се изчисти този цирей!

7

Bg izmet

преди 5 години

ЯВНО БАЩА МУ Е УСПЯЛ ДА ПРАТИ КУФАРА ДЕТО БЕШЕ НАТЬПКАН С кока кола И СЕГА ИМАТ ВЬЗМОЖНОСИ ГОЛЕМИ.ДА ПЛАТЯТ ГАРАНЦИЯТА .

6

Анонимен

преди 5 години

тоя само 5 млн лв имал в касети в банката кеш, колко ли има още по други банки или в буркан бaнк? десетки милиони, най-вероятно. а баща му? майка му? платили ли са данъци на тези пари или са незаконно забогатели?!? хората се чудят как да свържат двата края ден за ден, тоя сополанко тъне в милиони с неясен произход. мафията е на всички нива. няма такава държава...

5

Анонимен

преди 5 години

С една дума, който е откраднал достатъчно пари, може да си купи свободата

4

Анонимен

преди 5 години

Тия 500 000 лв откъде са?! Нали са получени, вследствие на престъпния им бизнес? Ооо, забравих, че оше не е доказана вината!,!!Нали се сещате кога ще ги осъдят....

3

Анонимен

преди 5 години

Абе тия гаранции с кви пари ги плащат?Нали уж всичко им е запорирано?Или при нас всичко е на ужким?Кьовеши само може да ва упраи!

2

Циник

преди 5 години

Вижте "произхода" на майка му Маринела...крадливи комунисти и в чepвата...Още един партиен спонсор изгоря....В САЩ - щяха да хвърлят цялата българска фамилия Капоне в затвора ... да им конфискуват имуществото...и да хвърлят ключовете!У нас Вълчо - се "поболява"Гиди и мундарите червени!

1

Анонимен

преди 5 години

Тези пари могат да ги конфискуват като мръсни пари. И да искат още.