Снимка: Апелативен съд - Бургас
fallback

8-годишна ефективна присъда за Иван Иванов потвърди тричленния състав на Бургаския апелативен съд. 15-годишният Иванов уби по изключително жесток начин 11-годишната Никол Йончева, съобщава пресцентърът на съда.

Oще по темата

Две съдебни инстанции признаха 15-годишния ученик със специални образователни потребности за виновен в жестокото убийство, разтърсило цяла България. Малката Никол е заклана в асансьор на панелен блок в бургаския жк."Меден рудник"  на  20 август 2017 г.

Тинейджърът е нападнал момичето с нож. Иванов е прерязал сънната артетия на Никол Йончева, тя е издъхнала от остра кръвозагуба.

Съдебните инстанции приемат, че убийството е извършено срещу малолетно лице и по особено мъчителен за жертвата начин, като подсъдимият макар и непълнолетен е могъл да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си.

Иван е осъден да плати 150 000 лв. кръвнина на майката на убитото момиченце. Решението на Апелативния съд може да бъде обжалвано пред ВКС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

А да това беше оня дето му се приискало да убива и не можел да обясни защо.А какво ще стане ако на мен пък утре ей така необяснимо ми се прииска да му взривя картуната с един снайпер.Ми като гледам нищо няма да се случи.Той трепе и нищо не става пускат го, и на мен ще ми направят изключение.В България няма закони.Живее се като в дивия запад всеки сам раздава правосъдие.Докато продължава държавното бездействие така ще е.Егати простотията вече върха.

14

анонимен

преди 5 години

че те за убийство на куче дават 5 години

13

Анонимен

преди 5 години

През соца от Плевен имаше един малолетен изкормвач .След като излежа присъдата си в ТВУ,вече пълнолетен е пуснат за добро поведение.Но,изкормвача за пореден път убива младо момиче в парка.По пътя към затвора се опитал да избяга и го разстреляха.

fallback