15

Анонимен

преди 5 години

А да това беше оня дето му се приискало да убива и не можел да обясни защо.А какво ще стане ако на мен пък утре ей така необяснимо ми се прииска да му взривя картуната с един снайпер.Ми като гледам нищо няма да се случи.Той трепе и нищо не става пускат го, и на мен ще ми направят изключение.В България няма закони.Живее се като в дивия запад всеки сам раздава правосъдие.Докато продължава държавното бездействие така ще е.Егати простотията вече върха.

14

анонимен

преди 5 години

че те за убийство на куче дават 5 години

13

Анонимен

преди 5 години

През соца от Плевен имаше един малолетен изкормвач .След като излежа присъдата си в ТВУ,вече пълнолетен е пуснат за добро поведение.Но,изкормвача за пореден път убива младо момиче в парка.По пътя към затвора се опитал да избяга и го разстреляха.

12

Анонимен

преди 5 години

убива-лежи-излиза-убива-лежи-излиза и т.н. затворен кръг, благодарение на законите ни и умните депутати за които живота на престъпника има по-голямо значение от живота на жертвите.

11

да

преди 5 години

Единствения шанс да има справедливост за всички е родителите да платят и да го отровят или самообесят в затвора.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен (9)Точно такива 15 годишни убийци, колещи деца май нямаше тогава.

9

Анонимен

преди 5 години

Ми, видими са, при вас при Орешарски такива убийци ги пускахте на свобода.

8

Анонимен

преди 5 години

Браво ,браво , браво, Господине !!!

7

Анонимен

преди 5 години

От малък *** а като порасне в затвора не ми се мисли какъв ще излезе, затворите не превъзпитават, за съжеление....

6

Киро Х

преди 5 години

Браво Бойко! ГЕРБ - видими резултати!

5

Додо

преди 5 години

С други думи, едва ли не - пускат убиеца на свобода. Поредния случай на възнаграждаване на престъпника и повторно убиване на жертвата му от българската съдебна система!

4

vlady

преди 5 години

До СпартаЗа престъпления на непълнолетни максималната присъда е 12 години, съответно при съкратена процедура може да намалее до 8. За подобно убийство извършено от пълнолетен абсолютният възможен минимум е 14 години при съкратено производство, обикновено дават от 20 нагоре.

3

Анонимен

преди 5 години

Чудесно, чакаме го за нови подвизи като стане на 23. Пък може и по-рано, ако слушка ще го пуснат на 19.

2

Още един

преди 5 години

Ром, който уби българка и може би бъдеща майка на още поколения българи. Той ще излезе след 8 години за добро поведение.

1

Спарта

преди 5 години

8 години за предумишлено убийство, извършено на 15 години. На 23 излиза завършен изверг, като за съжаление извървшването на ново убийство е само въпрос на време. После на 25 ще влезе за още 8. На 33 ще излезе, ще убие и пак ще влезе. Що за система е това, позволяваща *** да се разхождат на свобода сред нас? 8 *** години за убийство на дете. Чудя се ако детето беше на съдията, дали пак щяха да са 8? Дали?