Снимка: Булфото, архив
fallback

Районната прокуратура във Варна започна разследване за родителска небрежност заради смъртта на 2-годишното момче, което падна вчера от парапет във варненската болница "Св. Анна".

Oще по темата
От държавното обвинение допълниха, че досъдебното производство е за това, че родител е оставил  детето си, намиращо се под родителски грижи, без надзор и с това е създал опасност за неговото физическо развитие.

Детето е било на свиждане в родилното отделение в старата сграда на болница "Света Анна".

Придружавали са го двама възрастни, като единия от тях е била неговата майка, но въпреки това то се е провряло през парапета и е паднало.

Реакцията на лекарите е била светкавична.

Незабавно е била направена спешна операция на детето, но в днес малкият Джанед Василев почина.

Изследват се всички възможни версии за установяване причините за инцидента, уточняват от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 5 години

Като имаш 2-годишно дете, ще бдиш над него като орлица. Няма да го оставяш и миг без надзор, особено на чуждо място, което то не познава.И в това грипозно време, болницата ли е най-подходящото място, където може да бъде заведено малко дете?

23

Анонимен

преди 5 години

Джанед? Какво е това име?

22

Тим

преди 5 години

Питам, защо прокуратурата не образува следствие за убийство по небрежност на Московски , който качи с разум сина си на шейната и детето загина. Кой е по виновен една съсипана майка или един безотговорен баща.? Правосъдие и равенство пред закона

fallback