Снимка: архив, Булфото
fallback

Бургаският окръжен съд постанови доживотен затвор за Теньо Енчев от Айтос, който уби жена си Ивета.

Наказанието му обаче е редуцирано на 25 години лишаване от свобода. Причината е, че Енчев е признал всички факти по обвинението срещу него и делото протече по съкратеното производство.

Oще по темата

Припомняме, че Ивета бе пребита от обвиняемия до смърт. Двамата имат 3-годишен син.

На делото присъства майката на убитата жена - Димитринка Тинева. Според присъдата, Енчев ще й заплати 150 хиляди лева кръвнина и още 200 хиляди лева за невръстния син на Ивета.

Тинева искаше доживотен затвор за Енчев и бе разочарована от присъдата от 25 години затвор.

Пред медиите тя призова всички момичета, които забележат и най-малки признаци, че стават обект на насилие, да не мълчат и да потърсят помощ, за да не свършат като дъщеря й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Възмутен

преди 5 години

Каква е тази "редукция"? Никаква редукция при отнет живот! Никаква редукция при извършена престъпление с проявена жестокост! Не може под един знаменател да се слагат крадецът признал кражбата на кокошки и убиецът признол, че е отнел живот по особено жесток начин....! Крайно време е тази недомислица да се отхвърли!

20

до питащ

преди 5 години

ами никак, преди повече от 20 години застреляха ,по невнимание, едно момче в казармата, на делото стана ясно че старшито на караула, както и дежурния са били пияни и ги осъдиха да платят по 20-30 хиляди, но те още преди делото били прехвърлили всичко и майка му ги чака-чака и така и не дочака тези пари, на детето му плащаха някаква стипендия като полу-сирак и тъй.

19

malart

преди 5 години

И кой точно ще следи за изплащането на "кръвнината"

fallback