Снимка: Ненко Станев, 24 часа
fallback

Най-леката мярка за неотклонение "подписка", наложи Окръжният съд в Кърджали на 27-годишната Джеврие Христова, чието новородено бебе беше открито мъртво във Водното огледало на града, съобщи "24 часа".

Oще по темата

"Искам вкъщи при децата. Съжалявам за това, което направих", заяви майката. Тя е неграмотна, не знае български език и се яви пред съда с преводач.

Магистратите са преценили, че няма опасност Джеврие да се укрие или да извърши ново престъпление. В определението си съдът каза още, че жената не е криминално проявена и е с добри характеристични данни.

Освен това била майка на 5 деца, за две от които се грижила сама. До 3 години е наказанието, предвидено от закона, когато майка убие бебето си след раждането му.

Дали обаче присъдата й ще стане факт? Ще видим!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 5 години

Тя е неграмотна, не знае български език и се яви пред съда с преводач......... но, има български паспорт, ползва се от помощи и гласува за който дпс и каже! е ква българка е тая?

42

Анонимен

преди 5 години

Жената не е много с акъла си -да и сложат безплатно една спирала ,че да "работи4 спокойно. Неграмотна , не знае български ,без професия -какво може да работи за да храни децата и себе си?

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Такива като нея просто трябва да ги няма.

fallback