Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Кметицата на столичния кв. "Младост" Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова бяха изкарани от ареста на ул. "Майор Векилски" с кола на столичното 7-о РУ.

Двете са подсъдими за искане на подкуп от 500 000 евро.

Oще по темата

Преди дни съдът разпореди те да бъдат пуснати под домашен арест, като бъдат контролирани с електронни гривни, но устройствата не се употребяват още. Оказа се, че това наблюдение не е задължително.

Малко по-рано днес в дома му бе откаран и соченият за посредник бивш кмет на район "Младост" Петко Дюлгеров.

Колко време обаче ще бъдат с тази мярка ще се реши допълнително. Прокуратурата не е оттеглила искането си те да останат зад решетките. Очаква се окончателно решение от Апелативния специализиран съд за това дали те ще се върнат обратно зад решетките след празниците.

На място пред ареста са граждани, които подкрепят подсъдимите, както и майката на Десислава Иванчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Perov

преди 5 години

Виновна е ! Интересно, че има коментари в нейна защита . Явно още за повечето Българи корупция, рекет в такива размери е нещо нормално, за това я подкрепят, макар да са убедени, че е виновна. Пожелавам на всички по-скоро да дойде времето, когато такива бандити ще ги съдим бързо, и без да ги коментираме да ги скрием зад някоя решетка! Весели празници!

24

бай ганю

преди 5 години

малко свинско със зеленце малко ракийка и обратно където ви е мястотои дано много други със същите деяния ви правят компания скоро

23

anonimen

преди 5 години

NEVINNI LI? GADOVE

fallback