Снимка: Булфото
fallback

Апелативният специализиран съд тази вечер върна в ареста бившия кмет на Галиче Ценко Чоков. Той няма право да обжалва мярката, съобщава bTV.

Припомняме, че преди дни той бе видян в ресторант в столицата, с което е нарушил мярката си за неоклонение "домашен арест", тъй като е имал само разрешение да отиде на зъболекар.

Oще по темата

Чоков е с невлязла в сила присъда от четири и половина години затвор за ръководене на престъпна група за рекет, палежи и побой.

Бившият кмет на Галиче е под домашен арест от края на септември. Изтърпява го на адрес в София, за да не притеснява жителите на Галиче, част от които са свидетели срещу него.

Докато беше в ареста, адвокатите му многократно искаха промяна на мярката му за неотклонение по здравословни причини. Именно заради влошеното му здравословно състояние последните заседания по делото му в съда се проведоха в затворническата болница, а присъдата си той чу в носилка.

Заради здравословните му проблеми той ще бъде настанен не в килия, а в болничното отделение на затвора в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

mik

преди 5 години

Горкият... Като Жан Валжан - за един хляб в затвора.

8

ЦЕНКО

преди 5 години

КАКВОТО ПОЖЕЛАВАШ ТОВА ДА ПОЛУЧИШ

7

Луцифер

преди 5 години

Не мога да си представя как гледат този нагъл престъпник - клоун "независимите" ни магистрати, полицията и висшите управници!? Всичкият този цирк е откровенна гавра с обикновенните трудови хора! И най-после хвърлете в затвора няколко от наглите, корумпирани лекари, които правят възможно пръщящи от здраве престъпници да се появяват в съдебна зала на колички, носилки и с патерици! Засрамете се!!!

fallback