Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg
fallback

Убийството на млада жена в столичния хотел "Рила" е било изключително брутално, като вероятно до него се е стигнало заради психичен проблем, отключил се в съзнанието на арестувания.

Това обяви началникът на сектор "Криминална полиция" в СДВР комисар Ангел Бадънков.

Oще по темата

Той посочи, че задържаният Димитър Ръжев сам завел полицаите до хотелската стая, където било тялото на Златена.

Комисарят говорил с него, при което арестуваният признал, че 2-3 дни преди това взел наркотици и пил, а след това разказал как отнел живота на жената и какво причинил на трупа.

"Явно момчето като се е друсало, са му се отключили някакви психични проблеми. Според мен момичето не му е дало никакъв повод", посочи Бадънков пред bTV.

Има криминални прояви, но не са тежки престъпления, посочи той.

"Попитах го защо и той повтаряше: "Трябваше". Удушил я е, след което с бутилка от уиски е започнал да я удря в главата и накрая, когато тя вече е била мъртва, той се е ядосал, че едното око на момичето е отворено, а другото затворено, тогава забива вилица в окото", разказа ужасяващата картина полицейският шеф.

"В годината по 1-2 такива случая има. От моя анализ, винаги това се случва преди Нова година – шесторното убийство, това, винаги в този период се случва", добави Ангел Бадънков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Аз

преди 5 години

Тоя не е наред разгледах му снимки. Аз в Англия имах нужда от по ефтина квартира и живеех с такива батки... Дори тоя много мо напомня на една от батките, които много усърно се опитваше да ме сваля...добре че не стигна до нещо такова щото оня имаше същия безумно дебилен поглед и беше леко агресивен...

28

Марин

преди 5 години

И както казва една позната. Ние жените харесваме лошите момчета.

27

...

преди 5 години

Тоя трябва да бъде прибран и никога да не излиза навън. Че той утре пак може да се надруса и да убие още някой...Да го прибират и държат на филийка хляб и глътка вода на ден, в някоя тъмна стаичка метър на метър. Като легне на земята да не може да си изпъва краката, да му се схващат. Без никакви завивки, да спи на цимента. Тоя е животно и трябва да бъде държан като такова

fallback