Задържаният Димитър Ръжев. Снимка: Facebook

Задържаният 37-годишен мъж е убил 24 годишната жена в хотела по особено брутален начин – с вилица в окото, съобщиха резследващи пред "24 часа".

До разкриването на кошмарната гледка се стигнало, след като сутринта, около 7:30 часа, на рецепцията на столичния хотел "Рила" се появил мъжа, който бил пиян и в неадекватно състояние.

Още по темата

От рецепцията веднага позвънили в полицията и съобщили, че неадекватен мъж, с множество наранявания, се мотае около тях.

Когато пристигнал автопатрулът, който веднага се отзовал на сигнала, станало ясно, че през последните дни мъжът е бил на петия етаж.

Регистрацията на хотелската стая е на името на жертвата, отпреди три дни е, а жената е била родом от град Гълъбово.

Когато униформените влезли вътре се натъкнали на ужасява гледка – смъртта на младата жена е настъпила от забита в окото й вилица.

Задържаният за убийството 37-годишен Димитър Ръжев е с много криминални регистрации, има присъди, има и регистрация за психично заболяване – шизофрения. Задържан е в ареста.

Коментари Напиши коментар

67

Чепът

преди 2 години

До МенГръмът е тарикат, спуканият е психопат.

66

Анонимен

преди 3 години

Жестоко убийство с вилица в окото!Но пък идеално за заглавие на четена статияЖивеем в ужасни времена колкото е по лошо толкова по добре за журналистите

65

Вечния ерген

преди 3 години

Не знам какво намират жените в такива!?