67

Чепът

преди 4 години

До МенГръмът е тарикат, спуканият е психопат.

66

Анонимен

преди 5 години

Жестоко убийство с вилица в окото!Но пък идеално за заглавие на четена статияЖивеем в ужасни времена колкото е по лошо толкова по добре за журналистите

65

Вечния ерген

преди 5 години

Не знам какво намират жените в такива!?

64

До младежа

преди 5 години

Почвай да бягаш, бате, да видим какво котвнце си. Пра-дядо ти може да е бил лъв, но ти си се изродил на малко мокро котенце. Бягай и не се връщай. Мъжете ще се оправим, ще наследим бащината земя, ще отгледаме семейства. Ти си котенце - бягай!

63

Анонимен

преди 5 години

ей я номер 30 за годината, убита от мъж

62

Позната

преди 5 години

Познавам майката на убитата от един град сме , жалко за момичето красиво но нямаше шанс в живота . Майка му е развей прах сто пъти се жени у тях запой , побойща пияна заляна , а бащаща и беше свестен ама ни издържа и замина някъде. А сега майката пише сълзливи историй във Фейса как си разпиля децата не написа , жалка картина

61

Мен

преди 5 години

Снимките, които са качени не са на извършителя, а на един добър баща на две малки деца! Как не ви е срам да публикувате непроверена информация! Недопустимо и нелепо е! Заради такива *** нещастни издънки цялото семейство на този мъж се побърква цял ден! КАК НЕ ВИ Е СРАМ!

60

Анонимен

преди 5 години

Май доста българи се побъркаха и си трепят жените смело. Момичета, евакуирайте се!Гнусна история.

59

класика в жанра

преди 5 години

Момиче от бедничко провинциално семейство осъществява заветната си мечта - да си хване мутра и да харчи на воля за кръчми и парцалки "на Софията". Съдбата й е била решена от заетите и с объркани ценности родители, зле функциониращото училище, фуклите във фейкбук, закрилата на полицаите над спонсорите им-наркомани. *** е, че плиткоумните кандидат-мутреси ще забравят случая още утре, ако изобщо чуят за него в чалготеките в Студентски - и ако са в състояние да го осмислят.

58

Баща-демограф

преди 5 години

Много ми се иска да си направя бебенце и то да отрасне и живее сред такива "хора"!

57

До младежа

преди 5 години

Не се бави много, животът в България е опасен и не се знае, ако се замоташ дали ще оцелееш...

56

Само питам

преди 5 години

Кокво прави 24-годишнината с 37 годишен шизофреник в хотелска стая?

55

D[V01D]

преди 5 години

Задържаният за убийството 37-годишен Димитър Ръжев е с много криминални регистрации, има присъди, има и регистрация за психично заболяване шизофрения. Задържан е в ареста.Само в нашата мила родина ли такива се разхождат необезпокоявани на свобода и биват задържани едва, когато направят някакво убийство? Също както с онова ромче от РУсе с журналистката... И да, след това, ако изобщо бъдат осъдени са с присъди, в които в нормалните държави се дават да кражба на кола? Револючиця трябва хора...

54

Бай Иван

преди 5 години

Един въпрос ,към тези дето преди 30-на години крякаха ,че "времето е тяхно "и си викаха "дано ,дано ",доволни ли сте от обществото ,което любимата ви демокрация изгради ;) ???

53

Анонимен

преди 5 години

до 44 Моята баба е виновна за едно- че ме е възпитала .Папyняк тебе те е възпитала партията.

52

Анонимен

преди 5 години

37-годишният Димитър Ръжев, който е задържан за убийството на 24-годишната Златена Стоянова, е бил в дискотека в Пловдив с жертвата само няколко дни преди момичето да бъде намерено в хотелската стая мъртво. Димитър е сниман заедно със Златена в пловдивски поп-фолк бар в нощта на 11 срещу 12, когато двамата посетили студентско парти.Типичен нарко чалгар ! Потърсете му снимките в нета. Време е тези заведения да се разрушат,сварталище на наркомани и ***/итуция.Наркотиците отключват шизофренията

51

Младежа

преди 5 години

Много ме е яд че живея и дишам същия въздух с *** тип бай ***.Когато съм в чужбина се чувствам много добре и въобще не ме влече мат'ряла и моята ''мила'' родина.На 26 години съм,като му дойде времето ще се махна от тази пропаднала територия.За сега ще стискам зъби и ще се правя на щастлив.

50

Добре дошли в БГ

преди 5 години

Задържаният за убийството 37-годишен Димитър Ръжев е лежал в затвора за наркотици имал е и престъпление с кражба на части за казан за варене на ракия. Бил е в комуна за лекуване на нарко зависимост,според роднини и приятели е продължил да се друса . Бил е женен ,жена му го напуснала след многократно малтретиране. Има две деца . Занивал се е с лозарство занаят от дядо си .Правел вино и ракия. От 1 месец обаче работил в погребално бюро. Наркотици , отключена шизофрения ,кражби ,чалга .

49

ШибиРиби

преди 5 години

Ех бе днес бг, дайте повече детайли, като е забил вилицата в окото завъртял ли я е по посока на часовниковата стрелка или обратно? Аре малко повече професионализъм дее.

48

чувам гласове

преди 5 години

Много сме !