Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Бившият кмет на "Младост" Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова остават в ареста. Tова реши апелативният спецсъд на закрито заседание.

Разпореденото по-рано смекчаване на мерките им за неотклонение в "домашен арест" не е оправдано, смятат магистратите.

Мотивът за продължаването на ареста и този път е "изключително опасната степен на обществена опасност на престъпленията, вменени на двете подсъдими".

Иванчева и Петрова са дадени на съд за подкуп, припомня Bulgaria ON AIR.

Съдиите отказват да си направят отвод и са категорични, че престоят им в ареста не накърнява правото им на защита, тъй като и двете имат висококвалифицирани адвокати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 5 години

Тези са бушоните по важното е кои са главните предпазители в таблото. Защото когато в една инсталация стане късо съединение горят 25 амперовите бушони а главният 63 амперов оцелява. Тези са отдавна в играта как досега никой не разбра че са унищожили десетки предприятия нарязали ги за скраб прати ли на улицата стотици семейства и никой нито чул нито разбрал. Това да не е игла в купа сено че да не ги видят. По всяка вероятност тези които разиграват този цирк ни имат за ....

51

Анонимен

преди 5 години

Не е нормално такова отношение към двете, избрани с гласовете на толкова много хора, при положение, че всеки е невинен до доказване на противното.

50

Анонимен

преди 5 години

Изчистиха ли си килията, или още пращат оплаквания. Било тъмно и не можели да пишат оплаквания.

fallback