Снимка: архив "Булфото"
fallback

"Антикорупцията" е внесла иск в Софийски градски съд за отнемане на имущество на бившия министър на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков в размер на 2 372 004 лева.

Oще по темата

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) е известна още като звено "Антикорупция".

Възраженията на Трайков са били разгледани от комисията, като в по-голямата им част не са били приети. 

Делото вече е разпределено на 4-ти състав - Гражданско отделение.

Припомняме ви, че проверката на антикорупционния орган, е започнала в началото на 2017 г. Тя е заради обвинението срещу Трайчо Трайков му за продажбата на остатъчния държавен дял на ЕВН.

Към момента магистратите са запорирали 1/2 от апартамент, ателие, дворно място, паркомясто, акции, както и влогове и депозити на политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

B

преди 5 години

Какво ни занимават с 2-та милиона на Трайчо,един от малкото свестни хора, занимавали се с политика?!Пишете за милиардите на Пеевски и Борисов,които откраднаха от данъкоплатците!

42

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха чисти пари, нямаше да ги държи в БГ. Той е интелигентен човек. Поредният неудобен за ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 5 години

Хаха Трайчо ако много те натиснат кажи че съм ти ги дал назаем пък после ша ми дадеш 20-30 % . Един бивш депутат спести от банички милион и при теб все ще измисля от какво си спестил :D .

fallback