Снимка: Булфото
fallback

Софийският градски съд реши да остави в ареста 15-годишния младеж, който рани тежко друго момче на 16 години, съобщи Нова телевизия. Мярката се гледа при закрити врати.

Oще по темата
Нападателят е обвинен в опит за убийство и беше задържан първоначално за 72 часа. Разпитан е и дал е обяснения. Пред разследващите е казал, че е бил подложен на интернет тормоз в продължение на година.

Пострадалият е настанен в "Пирогов" с прободни рани в корема и врата. Лекарите го стабилизираха още в първите часове след нападението, но състоянието му остава тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Киро Борча

преди 5 години

И няма такова нещо някой да не е расист всички ги мразим и не ги искаме. Същото е и при тях мразят ни жесток расизъм при тях ненавиждат ни.Затова да си седят там и да се избиват помежду си.

13

Киро Борча

преди 5 години

Хора разберете всичко от Турция на там са с промити мозъци и психично болни.Това са двулични *** психопати. гледа те в очите лъже те *** те и дебне момента в който да ти забие нож в гърба.Спрете да приемате тези изверги в Европа защото няма оправия с тях немогат да се променят няма интегриране.Като са го тормозили да си ходи в туркменистан авганистсн или там Мръсни гадни долни плъхове ***

12

Анонимен

преди 5 години

геноцида продължава. утре си ти в заглавието. примерно кола сгази...

fallback