Снимка: Flickr
fallback

73-годишният шофьор, който вчера блъсна с колата си 6-годишно момче на тротоар в Сандански, е освободен под гаранция от 1200 лева. Здравословното състояние на мъжа е влошено, обясниха от прокуратурата пред "Фокус".

Оттам допълниха, че размерът на гаранцията е съобразен с доходите на възрастния човек, който е пенсионер.

Момченцето беше блъснато от автомобил на тротоар в Сандански в сряда сутринта. При катастрофата шофьорът ударил и две паркирани коли.

Oще по темата

При спускане по улицата с голям наклон, на която по същото време се извършвали строително-ремонтни работи, водачът не се съобразил със забраната за преминаване и предприел маневра с висока скорост.

Потегляйки напред, той по непредпазливост ударил стоящия наблизо автомобил, след което прегазил намиращото се там дете и блъснал друг автомобил. Той бе задържан.

Детето беше транспортирано в болницата в Сандански в тежко състояние и му бе направена операция. Вчера то бе прието в "Пирогов".

Момченцето е настанено в реанимацията на лечебното заведение, като състоянието му е стабилно, но тежко, съобщи по-рано доц. Румяна Андонова, началник на Отделението по детска анестезиология в лечебното заведение.

Шофьорът не е употребил алкохол, съобщиха от държавното обвинение. От прокуратурата обясняват, че се изясняват причините, довели до инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

ПЕНКО

преди 5 години

ДА ...ВЯРНО Е , АЗ СЪМ ОТ ПЕРНИК !!! ЗАТВОРЕТЕ ОЧИ И СИ ПРЕДСТАВЕТЕ , ЧЕ АЗ СЪМ БАЩАТА НА ПРЕГАЗЕНОТО ОТ ПОЛУУМРЕЛЯКА ДЕТЕНЦЕ ...!!! КАТО -ПЪРВО : БРАТЪТ И СЕСТРАТА МУ ... КАТО ВТОРО : АДВОКАТЪТ ,СЪДЯТА И ПРОКУРО-КЪРСА ; КАТО ТРЕТО ЧАСТ ОТ ЗАЩИТАВАЩИТЕ ГИ : КРИМИНАЛИСТИ, БАРЕТИ И ЖАНДАРМЕРИСТИ, ПАРЛАМЕНТО-ПУЧ- АНАЛИСТИ... И ЩЕ СЕ " ОБЛИЖА " - КАТО МЕФИСТОФЕЛ, ЛУЦИФЕР, ДЯВОЛА И" МАЙКАТА МАТЕРИЯ-АЗ" !!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Баба ми си караше кола до 75 годишна възраст. Накрая караше едвам едвам, ама нямаше нито едно провинение.

10

Анонимен

преди 5 години

Алоооо господине вие който сте на преклонна възраст и който за малко не уби Детенце, наистина ли нямяте съвест да наистина нямате понеже сте жалки комунисти и за това младите хора няма да имат уважение към вас

fallback